Economisch Huis Oostende


Gezocht: Horeca Helden Oostende

Klik op onderstaande affiche en ontdek alles over Horeca Helden Oostende.


Jobs bij Economisch Huis Oostende

In het Economisch Huis Oostende werken we hard aan het versterken van het lokaal economisch weefsel, het promoten van Oostende als ondernemersvriendelijke stad, het ondersteunen van onze bestaande ondernemers, het aantrekken van nieuwe ondernemers en het afstemmen van vraag & aanbod op de arbeidsmarkt. Dit alles in een sfeer van goede samenwerking met openbare besturen, werkgevers- en werknemersorganisaties en handelaarsverenigingen.

Wil je deel uitmaken van ons team en helpen om deze activiteiten verder uit te breiden en te versterken?

Ontdek onze openstaande vacatures!


Heeft jouw professionele carrière een boost nodig? Loopbaanbegeleiding is de oplossing!

Ben je op zoek naar een nieuwe job of twijfel je of jouw huidige job nog goed bij je past? Wil je een nieuwe richting inslaan in jouw professionele carrière maar weet je niet hoe je dit het beste aanpakt? Loopbaanbegeleiding geeft je zicht op de richting die je loopbaan kan uitgaan op de arbeidsmarkt! Via dit traject worden de deelnemers uitgedaagd om regie te nemen over de eigen loopbaan én worden de nodige tools aangereikt om die regie te kunnen uitvoeren.

Het Economisch Huis Oostende wil met dit project de Oostendenaars die met bovengenoemde vragen zitten, stimuleren om beroep te doen op loopbaanbegeleiding. Verder wordt er een financiële tegemoetkoming voorzien voor elke Oostendenaar die zich inschrijft om het traject te volgen.

Voor meer info, klik hier.


Omwille van het coronavirus is het Economisch Huis 24/7 beschikbaar voor alle vragen van onze Oostendse ondernemers.
Als u vragen hebt mag u steeds contact met ons opnemen op het nummer 0490 56 08 54.


Economisch Huis Oostende

Oostende beschikt sinds 1 februari 2008 over een Economisch Huis. Daarmee is het de eerste stad of gemeente in Vlaanderen die deze gratis service aanbiedt aan haar ondernemers. Het Economisch Huis fungeert als aanspreekpunt voor elk bedrijf. Daarnaast zet de vzw creatieve projecten op met openbare besturen, werkgevers- en werknemersorganisaties om het economische leven in het arrondissement Oostende te bevorderen.

Oprichtingsakte en publicaties in het Belgisch Staatsblad zijn hier terug te vinden.

Het Economisch Huis Oostende werd opgericht met de steun van:

Economisch Huis Oostende
Economisch Huis Oostende
Economisch Huis Oostende

Alle info over de krasloten winactie in de Adolf Buylstraat

Heb je een winnend kraslot?

Loopbaanbegeleiding

Dien hier je aanvraag in