Economisch Huis Oostende

Economisch Huis Oostende

Gratis toegang tot online database over social media voor handelaars

Deze online database, Someflex, bevat +1400 videolessen en er komen er wekelijks bij. Men kan er leren hoe praktisch met Facebook, Whatsapp, Instagram of andere sociale mediakanalen aan de slag te gaan. En hoe men content maakt met een smartphone (foto, video, gratis apps etc.). Daarnaast is er ook een 365 dagen inspiratiekalender en tips en tricks van andere lokale handelaren hoe zij aan sociale media doen.

Het Economisch Huis Oostende biedt dit exclusief voordeel gratis aan voor lokale handelaars uit Oostende.
Deze gratis toegang is geldig gedurende 3 maanden vanaf midden maart 2021 tot midden juni 2021.

Schrijf je hier gratis in.


Heeft jouw professionele carrière een boost nodig? Loopbaanbegeleiding is de oplossing!

Ben je op zoek naar een nieuwe job of twijfel je of jouw huidige job nog goed bij je past? Wil je een nieuwe richting inslaan in jouw professionele carrière maar weet je niet hoe je dit het beste aanpakt? Loopbaanbegeleiding geeft je zicht op de richting die je loopbaan kan uitgaan op de arbeidsmarkt! Via dit traject worden de deelnemers uitgedaagd om regie te nemen over de eigen loopbaan én worden de nodige tools aangereikt om die regie te kunnen uitvoeren.

Het Economisch Huis Oostende wil met dit project de Oostendenaars die met bovengenoemde vragen zitten, stimuleren om beroep te doen op loopbaanbegeleiding. Verder wordt er een financiële tegemoetkoming voorzien voor elke Oostendenaar die zich inschrijft om het traject te volgen.

Voor meer info, klik hier.


Omwille van het coronavirus is het Economisch Huis 24/7 beschikbaar voor alle vragen van onze Oostendse ondernemers.
Als u vragen hebt mag u steeds contact met ons opnemen op het nummer 0490 56 08 54.


Economisch Huis Oostende

Oostende beschikt sinds 1 februari 2008 over een Economisch Huis. Daarmee is het de eerste stad of gemeente in Vlaanderen die deze gratis service aanbiedt aan haar ondernemers. Het Economisch Huis fungeert als aanspreekpunt voor elk bedrijf. Daarnaast zet de vzw creatieve projecten op met openbare besturen, werkgevers- en werknemersorganisaties om het economische leven in het arrondissement Oostende te bevorderen.

Je vindt ons in de Graaf de Smet de Naeyerlaan (nummer 4).

Oprichtingsakte en publicaties in het Belgisch Staatsblad zijn hier terug te vinden.

Het Economisch Huis Oostende werd opgericht met de steun van:

Economisch Huis Oostende
Economisch Huis Oostende
Economisch Huis Oostende

Loopbaanbegeleiding

Dien hier je aanvraag in