Caerus Vision

Caerus Vision

Caerus Vision is een bedrijf gespecialiseerd in LED en LCD toepassingen en gegroeid uit de decennialange ervaring binnen de wereld van de internationale sport - en muziekevents. ‘Sinds geruime tijd concentreren wij ons nu ook op de ontwikkeling van innovatieve en op maat gemaakte LED-toepassingen voor bedrijven, warenhuizen, doe-het-zelfzaken, garages, …’, legt Olivier Clybouw uit.

Specialisatie ligt vooral ook binnen het domein van de digitale posters en LED- totems voor binnen- en buitengebruik. Deze producten zorgen door de bewegende beelden voor een hoge visibiliteit en kunnen dienen als communicatiemiddel om bijvoorbeeld vacatures, openingsuren, promoties en productinformatie te tonen. ‘We zijn er rotsvast van overtuigd dat er een gigantisch bereik vloeit uit strategisch opgestelde borden’, zegt hij.

De borden kunnen gemakkelijk zelf worden bediend vanuit één centraal punt door middel van de op maat geschreven bijbehorende software. De digitale posters en LED-totems zorgen voor een dynamische variatie op de traditionele marketingacties en maken het ook mogelijk om snel te schakelen en campagnes van meerdere filialen/borden perfect op elkaar af te stemmen en te stroomlijnen. ‘Wij besteden veel belang aan de esthetiek en kwaliteit van onze producten en werken daarom samen met een gerenommeerde productdesigner (Charbel Abou Zeidan) en hoogtechnologische partners’, legt Olivier Clybouw uit.

Naast de stoepborden produceert Caerus Vision ook nog op maat gemaakte tuin-TV’s, LED-trailers, vaste LED-schermen, doorkijkschermen, video gestuurde LED-effecten, 3D LED-sculpturen, architecturale videomapping en nog veel meer. ‘We specialiseren ons ook in de integratie van batterijen om het gebruiksgemak van onze producten te verhogen’, besluit hij.

Neem zeker een kijkje op hun prachtige website!

Onder de noemer "een beeld zegt meer dan duizend woorden", vind je hieronder een impressie van wat deze startup in zijn mars heeft:

Caerus Vision
Caerus Vision
Caerus Vision
Caerus Vision
Caerus Vision
Caerus Vision

Wenst u meer info over Caerus Vision?

Ga naar de website