Centrummanagement Oostende

Het Oostendse shoppinggebeuren versterken en promoten

Centrummanagement Oostende

Centrummanagement Oostende

De vzw Centrummanagement Oostende is er voor alle handelaars in het centrum van Oostende. Er zijn zo'n 300 handelszaken lid van de vzw CMO. Ze kunnen er terecht met allerhande vragen en opmerkingen. Het Centrummanagement werkt nauw samen met Toerisme Oostende vzw voor de organisatie van shoppinggerelateerde evenementen en voor de promotie van Oostende als dé Shoppingstad aan Zee.

De vzw CMO werd in mei 2014 opgericht. Unizo en de zes handelszones in het centrum (Kapellestraat, Wittenonnenstraat, Adolf Buylstraat, Monaco/Leopold II-laan/Van Iseghemlaan, Groentenmarkt/Mijnplein en de Christinastraat) sloegen hiervoor de handen in elkaar met het Economisch Huis Oostende.

Het dagelijks bestuur van de vzw bestaat uit de voorzitters van de zes vroegere handelszones, een vertegenwoordiger van Unizo, drie eigenaars van handelspanden in het centrumgebied en de centrummanager. Toerisme Oostende en het Economisch Huis vaardigen met Vincent Drouard en Gunther Vanpraet elk een deskundige af, zonder stemrecht. Intussen is de raad van bestuur verder aangevuld met een vertegenwoordiger van het Feest- en Cultuurpaleis en een vertegenwoordiger van de Ensorgalerij. Toerisme Oostende vaardigt ook de shoppingmarketeer af naar deze werkgroep.

De vzw Centrummanagement wil vooral het Oostendse shoppinggebeuren versterken en promoten. Het lidmaatschap voor alle handelaars uit het doelgebied in Oostende is gratis. CMO wordt gesubsidieerd door het Economisch Huis Oostende. Ook voor de andere handelskernen in Oostende voorziet het Economisch Huis in ondersteuning van acties die het handelsapparaat versterken.

Centrummanagement
Centrummanagement
Centrummanagement

Een vraag voor de centrummanager?

Contacteer ons