les Cabanes d’Ostende

Logo les Cabanes d’Ostende

Les Cabanes d’Ostende (Cd’O) is een innovatief recreatief concept dat luxueus verblijven in de natuur combineert met de beleving van de stad.

Er worden zeven hotelsuites voorzien in een oase van groen op een boogscheut van de stad en de zee. Cd’O is uniek door zijn ligging: het ligt naast het park Nieuwe Koers en het Groen Lint, het strand bevindt zich op wandelafstand (500m), alle voorzieningen zijn in de buurt en het centrum van de Stad Oostende ligt op fietsafstand (3 km). Cd’O is uniek door de inplanting: de hotelsuites zijn ingeplant in een autovrij landschapspark met voldoende afstand tussen de verschillende gastenverblijven zodat een optimaal contact met de natuur bekomen wordt. Cd’O is uniek door zijn architectuur: de hotelsuites zijn ruim opgezet (woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en een badkamer) en hebben een verfrissende vormgeving met grote transparantie naar buiten om de natuurbeleving te optimaliseren. Cd’O is uniek door zijn beleving: de stedelijke ligging met vernieuwende architectuur in een oase van groen gecombineerd met een hotelservice zorgt voor een verblijf om nooit te vergeten.

De aanvraag voor de realisatie van les Cabanes d’Ostende is nu lopende. Men hoopt een vergunning te bekomen tegen zomer 2018. De opening is voorzien in de lente 2019.

Landschap: Atelier Artisjok

Architectuur: Vont

les Cabanes d’Ostende
les Cabanes d’Ostende
les Cabanes d’Ostende

Wenst u meer info over les Cabanes d'Ostende?

Ga naar de website