Hier vind je alle nieuws en events terug!

Nieuws & Events

Winnende ondernemers Oostende Fonkelt bekend

09/01/2023 - 09:19

Op de nieuwjaarsreceptie van Stad Oostende raakten de winnaars van Oostende Fonkelt, de wedstrijd voor de meest creatieve kerstversiering, bekend. De top drie van de categorie ondernemers ontving er hun cheque van het Economisch Huis Oostende.

Lees meer

Oostende zet acties op voor handelaars Christinastraat

22/12/2022 - 08:47

De handelaars van de Christinastraat hebben al enkele maanden te maken met werken in de straat. De gasexplosie halverwege oktober zorgde voor schade en vertraging op de oorspronkelijke planning van de werken. Daarom zal Stad Oostende de getroffen handelaars vrijstellen van de belasting op uithangborden en uitstallingen en komt het Economisch Huis Oostende met enkele marketing-, digitaliserings- en ondersteuningsacties.

Lees meer

Stad Oostende ten strijde tegen winkeldiefstal

18/11/2022 - 16:09

Winkeldiefstal is een crimineel feit waar veel handelaars mee geconfronteerd worden, ook in Oostende. Winkeldieven zijn vaak erg sluw, waardoor het voor de handelaars zeer moeilijk is om een diefstal op te merken. Na een succesvol pilootproject vorig jaar, slaan het Stadbestuur, het Economisch Huis Oostende en Crime Control opnieuw de handen in elkaar om samen met de lokale handelaars de preventieve strijd tegen winkeldiefstal aan te gaan.

Lees meer

Internationale conferentie presenteert verwezenlijkingen Euopees project Upcycle Your Waste

18/11/2022 - 11:00

Donderdag 17 november vond de Upcycling Achievement Conference plaats in Oostende. Deze conferentie met partnerlanden Engeland, Frankrijk en Nederland is het slotevent van het project Upcycle Your Waste. De resultaten van het Europees project, dat in maart 2023 op zijn einde loopt, werden voorgesteld aan de partnerlanden en de deelgenomen bedrijven.

Lees meer

Roadfour opent filiaal in Oostende

17/11/2022 - 10:32

Roadfour NV, de Belgische startup die de SEAGLE, de nieuwe generatie amfibie bosbrandbestrijdingsvliegtuigen, ontwikkelt, heeft een filiaal gevestigd bij het Oostendse North Sea Aviation Center (NSAC) met als vestigingsnaam: “Roadfour Oostende”.

Lees meer
Abonneren op Nieuws & Events

Economisch Huis Oostende

Gistelsesteenweg 1C bus 00.01
8400 Oostende

BE 0893.525.002

E-mail: info@economischhuis.be
Tel: 059/24 23 00

Wens je meer info?

Contacteer ons