Cricket & Co Oostende: terug van weggeweest

Cricket & Co Oostende: terug van weggeweest

24/12/2019 - 09:16

Cricket & Co: Belgische mode sinds 1986
Cricket & Co is een Belgisch modeconcept dat gebaseerd is op een combinatie van een klassieke look en sportswear, hoofdzakelijk voor mannen. Het merk staat gekend voor haar vele promoties doorheen het jaar en is tevens populair bij sporters. Ze garanderen een goed kwaliteitsniveau tegen gemiddelde prijzen, een hippe look en dat met twee collecties per jaar (winter/zomer). De keten beschikt over een twitigtal winkels in België, zes in Frankrijk en één in Luxemburg.


Nieuwe locatie
Het Belgische merk vond eerder al zijn weg naar Oostende en had tot 2016 een vestiging in de Adolf Buylstraat. Eind 2019 besloot Cricket & Co om definitief terug te keren naar de Stad aan Zee en kiezen ze voor een zaak in de Kapellestraat.


“Het feit dat onze winkel in de Kapellestraat zo snel kon openen is het resultaat van een efficiënte samenwerking met verschillende lokale ondernemers”, vertelt winkelverantwoordelijke Pia Cornejo. “Het pand waarin onze winkel is gevestigd, is beschermd, vandaar dat we de ganse gevel van het gebouw hebben gerestaureerd en in haar oorspronkelijke staat hebben hersteld. Om die renovatiewerken uit te voeren, hebben we er bewust voor gekozen om met zo veel mogelijk Oostendse bedrijven samen te werken waaronder agentschap Vanbeckevoort, architecte Ulla Provoost, renovatiebedrijf decor project en Sanecal. Dat is een keuze geweest waar we tot op de dag van vandaag nog steeds enorm blij mee zijn.”


Ook schepen voor ondernemen Charlotte Verkeyn is verheugd dat lokale handelaars beroep doen op elkaars diensten: “Wanneer nieuwe handelaars samenwerken met lokale ondernemingen om hun zaak te renoveren, doet me dat altijd plezier. Op die manier steunen ze niet enkel elkaar, maar ook de Oostendse economie. Fijn dat Cricket & Co opnieuw terugkeert naar Oostende, de shoppingstad aan zee.”