Jero Design opent nieuw zaak in de Christinastraat

Jero Design opent nieuw zaak in de Christinastraat

31/07/2019 - 10:22

Jero Design opent een volledig vernieuwde zaak in de Christinastraat. Al vijftien jaar is Jelle Roels actief als goudsmid en juwelier. ‘Ik geloof sterk in de aantrekkingskracht van Oostende’, zegt hij. Naast de winkel beschikt Jero Design ook over een eigen atelier met smederij.

Jelle Roels is al meer dan 15 jaar actief als goudsmid op de Groentemarkt in Oostende. ‘Maar nu is er een tijd voor verandering aangebroken’, zegt hij. ‘Ons oog viel op een pand in de Christinastraat waar heel veel potentieel was voor zowel de winkel als het atelier. Deze straat is momenteel sterk in opmars voor de kleine zelfstandigen. Ik geloof sterk in de aantrekkingskracht van Oostende. Onze stad heeft zeer veel te bieden voor shoppers en voor ondernemers’, vervolgt hij.

De goudsmid opteerde voor twee etalages: één in de Christinastraat en één aan de achterzijde in de Lijnbaanstraat. Daar kan je het atelier in werking zien. ‘Jero Goudsmid staat garant voor kwaliteit: alle ontwerpen en herstellingen gebeuren in eigen huis. Wil je van je oud goud iets unieks laten maken of heb je een juweel dat stuk is gegaan, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Wij werken zowel in goud als in zilver, volledig naar smaak van de klant. Zelfs verlovings- en trouwringen zijn bij ons stuk voor stuk enig in hun soort’, verduidelijkt Jelle Roels.

Schepen voor ondernemen Charlotte Verkeyn onderstreept het belang van zaken als Jero Design. 'Zaken als Jero Design kunnen het verschil maken als originele adresjes waarvoor shoppers speciaal naar Oostende komen. Net daarom willen wij ook zoveel mogelijk inzetten op ondersteuning zodat dergelijke 'local heroes' de aantrekkingskracht van Oostende kunnen vergroten.’

Ook burgemeester Bart Tommelein is verheugd over de mooie nieuwe zaak van Jelle Roels. ‘Oostende heeft veel te bieden als shoppingstad. Hier valt altijd iets te beleven! We hebben een mooie mix van ketens, boetieks en gepassioneerde creatievelingen zoals Jelle Roels.’