Nieuwe hotspot op Oosteroever

Nieuwe hotspot op Oosteroever

25/07/2019 - 11:18

Kabine gooit deze week haar anker uit in Oostende! De family concept store opende dinsdag de deuren op Oosteroever in de Fortstraat 16. Je kunt er terecht voor geboortelijsten, interieuraccessoires, cadeautjes én ook voor ontbijt en lunch in de Brunchbar C.

‘Naast hip & trendy ademt Oosteroever ook Noordzee. Iets wat tot in het diepste van het DNA van ons concept verweven zit. Kabine op Oosterover is een match made in heaven’, stelt Eliza Dewaele (29). Ze opent deze week haar tweede Kabine concept store. Na Koksijde koos Eliza bewust voor Oostende. ‘We merken absoluut dat Oostende bruist en floreert door in te zetten op lokale economie. Het enthousiasme van de stad en van Bart Versluys en zijn team werkt aanstekelijk. We dragen dan ook graag ons steentje bij aan het imago van Oostende als dé Shoppingstad aan Zee door hier onze vernieuwende conceptstore met een nieuwe manier van shoppen in een totaalbeleving te openen’, vervolgt ze.

Bij Kabine kun je terecht voor geboortelijsten, interieuraccessoires en cadeautjes. Hierbij focust de winkel zich vooral op Europese merken met een goed verhaal, de beste kwaliteit hebben, origineel zijn en/of belang hechten aan hecten aan het leefklimaat. De winkel beschikt ook over een men’s corner, een hoek uitsluitend voor mannen. Je vindt er toffe cadeaus maar ook een tv met sportzender en flipperkast. Tenslotte heeft Kabine ook een brunchbar waar je terecht kan voor een lekker ontbijt, een huisgemaakte lunch, koffie en taartjes. In Oostende roert Brunch at C - Sébastien Renier (25) en Egbert Meseure (25) - in de potten.

Burgemeester Bart Tommelein: ‘Parking is er in overvloed én voor de deur. Je neemt er heel vlot de gratis overzetboot die je direct naar het centrum van Oostende brengt en omgekeerd. Ook het strand, Fort Napoleon, Marina, Storm en Hangtime bevinden zich op wandelafstand. Eliza heeft dus de perfecte locatie gekozen voor haar tweede Kabine!’

‘Dat Kabine voor Oostende kiest, toont aan dat de Stad aan Zee heel wat te bieden heeft als hippe en vernieuwende Shoppingstad. Deze conceptstore is een mooie aanvulling op het reeds bestaande aanbod en een extra attractie om naar Oostende te komen shoppen’, vindt schepen voor ondernemen Charlotte Verkeyn.