Ondernemend Oostende

Maart 2021, we blikken terug op een woelige periode die getekend werd door de coronapandemie. Een jaar geleden traden de eerste coronamaatregelen in werking: ondernemers werden genoodzaakt inventief te zijn, oplossingen te zoeken, over te schakelen op online verkoop en take away. Het Economisch Huis lanceert daarom de ‘Week van Ondernemend Oostende’; een jaarlijks wederkerende actie waarbij lokale ondernemers worden bedankt voor hun inzet, harde werk, originaliteit en flexibiliteit gedurende de afgelopen maanden en een nieuwe social media rubriek 'Ontdek Ondernemend Oostende' waarbij zowel starters als ondernemers die een jubileum vieren in de kijker worden gezet.

Week van Ondernemend Oostende

Economisch Huis Oostende bedankt de lokale economie in 'Week van ondernemend Oostende'. Deel ook jouw dankjewel uit aan je favoriete ondernemer!

Lees meer

Ontdek Ondernemend Oostende

‘Week van Ondernemend Oostende’ zal ook de start zijn van een nieuwe rubriek op de sociale mediakanalen van het Economisch Huis: ‘Ontdek Ondernemend Oostende’. Zowel starters als ondernemers die een jubileum vieren, zullen in deze terugkerende rubriek in de kijker worden gezet.

Lees meer

Susbidie co-retailing

Economisch Huis Oostende pakt uit met een nieuw subsidiereglement dat samenwerkingen tussen lokale ondernemingen promoot. Enkel innoverende, creatieve projecten zullen in aanmerking komen voor een maximaal subsidiebedrag van 1.000,00 euro per project.

Lees meer