Oostende2Work

Oostende2Work

Heeft jouw professionele carrière een boost nodig? Loopbaanbegeleiding is de oplossing!

Ben je op zoek naar een nieuwe job of twijfel je of jouw huidige job nog goed bij je past? Wil je een nieuwe richting inslaan in jouw professionele carrière maar weet je niet hoe je dit het beste aanpakt? Loopbaanbegeleiding geeft je zicht op de richting die je loopbaan kan uitgaan op de arbeidsmarkt! Via dit traject worden de deelnemers uitgedaagd om regie te nemen over de eigen loopbaan én worden de nodige tools aangereikt om die regie te kunnen uitvoeren.

Het Economisch Huis Oostende wil met dit project de Oostendenaars die met bovengenoemde vragen zitten, stimuleren om beroep te doen op loopbaanbegeleiding. Verder wordt er een financiële tegemoetkoming voorzien voor elke Oostendenaar die zich inschrijft om het traject te volgen.

Voor meer info, klik hier.


In 4 stappen op weg naar jouw eerste job!

Ben je laatstejaarsstudent en wil je vanaf deze zomer aan het werk maar weet je niet goed wat eerst gedaan? Het Economisch Huis en zijn partners helpen je graag verder! Met alle vragen over werk kan je bij ons team terecht: Hoe maak ik een CV? Waar kan ik vacatures vinden? Hoe schrijf ik me in bij VDAB? Kan ik nog een opleiding volgen? Mag ik deze zomer nog een vakantiejob doen? …

In deze coronatijden is het zoeken naar werk wat veranderd. We zetten je graag digitaal op weg naar de juiste job! Vul je gegevens in via deze link en we contacteren je zo snel mogelijk.


De socio-economische situatie in de regio wordt zeer nauwlettend opgevolgd door een team van deskundigen.

De tewerkstellingsafdeling van het Economisch Huis Oostende doet de continue opvolging van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Deze grondige analyses resulteren in concrete sociaal economische acties. Enerzijds staat het team in voor de begeleiding naar de arbeidsmarkt van werkzoekenden, dit in nauwe samenwerking met de sociale partners. Voor kansengroepen worden zeer specifieke en ambitieuze tewerkstellingsprojecten uitgewerkt.

Anderzijds kunnen ondernemers/werkgevers uiteraard ook rekenen op het team om bedrijfsspecifieke acties op poten te zetten.

Heb je hieromtrent vragen of wens je een extra woordje uitleg, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Contactgegevens:

Oostende2Work
Hendrik Serruyslaan 48
8400 Oostende

info@economischhuis.be

Vragen over Oostende@Work?

Neem contact op met Jan!