Shopping

Oostende, dé shoppingstad aan zee

Shopping

Oostende is dé Shoppingstad aan Zee! In de verkeersvrije winkelstraten van het centrum vind je naast de grote ketens heel wat originele en exclusieve boetieks, speciaalzaken en kleinhandelaars.

De combinatie van zee en winkels is onweerstaanbaar. Oostende heeft het allemaal: een aangename winkelkern, uitnodigende terrasjes, lekkere eetadresjes en tal van niet te missen evenementen.

Weet je dat de meeste winkels ook open zijn op zondag? Dit maakt de Stad aan Zee de ideale bestemming voor weekendje weg of een dagje shoppen.

In Oostende kun je trouwens genieten van voordelige shoppingtarieven in verschillende parkings.

Shoppen in Oostende dat is:

  • Autovrije winkelstraten
  • Grote ketens en exclusieve boetieks
  • Open op zondag
  • Winkelen met zicht op zee
  • Goedkope parkeerformules
  • Kom zeker eens langs en laat je verrassen

Winkeldiefstal

Het beste anti-diefstalsysteem ben je zelf!

Lees meer

Energie

Door de stijgende energiefacturen is het ook voor ondernemers meer dan ooit nodig om energie te besparen. We willen u hierbij ondersteunen en organiseerden daarom een plenair info- en netwerkmoment. Hieronder vindt u meer info over de steunmaatregelen en de presentatie met meer info van de expert van het Energiehuis Oostende

Lees meer

Centrummanagement Oostende

Lees meer

Handelaars Belle Epoque Oostende

Lees meer

Handelaars Vuurtoren vzw

Lees meer

Handelaarsbond Mariakerke, Raversijde & Omliggende

Lees meer

Parkeren

Lees meer

Steunmaatregel handelaarsbonden

De vzw Economisch Huis Oostende wenst te voorzien in de ondersteuning van initiatieven in het kader van het stedelijk middenstandsbeleid.

Lees meer

SInCR

SInCR is een vervolgproject op Datagestuurde Winkelgebieden en zet verder in op data ter ondersteuning van handelaars en het beleid.

Lees meer

KICK: Kernversterking In CentrumKernen

Het Economisch Huis Oostende is een projectpartner in het Europees EFRO-project KICK waarbij vijf grote steden - Oostende, Brugge, Kortrijk, Roeselare en Ieper - de handen in elkaar slaan om de lokale economie in de handelskernen opnieuw te laten floreren na een moeilijk jaar. Focus ligt op het gebruik van big data en slimme technologieën.

Lees meer

Team @ Work

Together everyone achieves more!

Lees meer

Ontdek het online shopping en take away aanbod in Oostende

Ga naar ikkoopinoostende.be