Team @ Work

Together everyone achieves more!

Het Economisch Huis Oostende stelt met plezier vast dat veel ondernemers de handen in elkaar slaan om samen een tof project uit te werken. Dit gebeurde al voor de coronaperiode, maar kan nu alleen maar nog méér worden aangemoedigd. Een goede samenwerking tussen ondernemers kan immers voor elk een meerwaarde betekenen, niet alleen voor de handelaars zelf maar zeker ook voor hun klanten.

Het Economisch Huis Oostende wil deze nieuwe vorm van ondernemen graag stimuleren. Daarom werd Team @ work in het leven geroepen. Een team is een groep mensen die door middel van samenwerking een gemeenschappelijk doel wil bereiken. Daarnaast staan de letters van TEAM ook voor Together Everyone Achieves More. Dit is dan ook het motto van deze nieuwe rubriek. We willen handelaars die op een mooie manier samenwerken en elkaar versterken in de kijker zetten en op die manier anderen aanzetten om dit ook te doen.

Team @ work zal enkele van deze samenwerkingsprojecten in Oostende in beeld brengen en een blik achter de schermen werpen. Deze unieke kijk vanuit de ondernemers zelf zal het concept van hun zaak en de voordelen van hun samenwerking uiteenzetten.

Heb je zelf een tof samenwerkingsproject met één of meerdere collega-ondernemers en wil je dit graag via deze weg in de kijker zetten? Neem gerust contact op met ons voor verdere info (via telefoon 059 24 23 01 of mail adele.detollenaere@economischhuis.be)

Because together everyone achieves more!

Team @ work: The Skin Company & Fest by Home by Lily

‘Een 2-in-1 pop-up store: van beauty experience tot sfeervolle home decoratie’

Lees meer

Team @ work: LUV & Mrs Bouquet

‘Samen zetten we de bruid in de bloemetjes’

Lees meer

Team @ work: echt Oostende en Stadbrouwerij 't Koelschip

‘Echte Belgische mode voor echte vrouwen’

Lees meer

Team @ work: iO.Sophie & iO.Hearing

‘De ultieme ervaring voor oren en ogen’

Lees meer

Team @ work: Deschildre en Seaweedchef Donald

‘Traditie met smaak in een modern jasje’

Lees meer

Team @ work: Olivier Willems Chocolatier & G&Teasing

Chocolade als gastronomische kunst

Lees meer

Team @ work: Ferm Homme & Siegfried Vynck

Een mancave gemixt met cultuur en fashion

Lees meer

Team @ work: B&M Optiek, Sabor d'O & Craming

‘Optics by day, wine and art by night’

Lees meer