Team @ work: iO.Sophie & iO.Hearing

‘De ultieme ervaring voor oren en ogen’

Over iO.Sophie en iO.Hearing

Independent Opticians brengt de voordelen van een ‘keten’ samen met die van een zelfstandige optiekzaak. Het is een concept dat ondertussen al in acht steden terug te vinden is. In Oostende kan je terecht bij iO. Sophie.

iO. Sophie is niet zomaar een optiekzaak. Dankzij het persoonlijk advies gekoppeld aan de professionaliteit van de experts, is dit een plek waar je je direct thuis voelt. Met een ruim aanbod aan merken en stijlen, vind je ongetwijfeld een bril die bij je past. “We zetten onze persoonlijke aanpak zeker in de kijker. Dit gekoppeld met een ruim assortiment aan een voordelige prijs, is een succesformule”, aldus Sophie van iO. Sophie.

In februari dit jaar ontstond iO. hearing waarbij Margot je met veel plezier deskundig advies biedt omtrent vernieuwende hooroplossingen. iO. hearing is terug te vinden in vijf Independent Opticians winkels, waaronder ook in Oostende. Margot wilde zichzelf als zelfstandige audiologe differentiëren van de rest. “Ik wilde innovatief zijn en een nieuw concept brengen. Het feit dat we hier samenwerken en ogen & oren combineren is zeker een pluspunt”, zegt Margot. “Daarnaast werk ik met een totaal vernieuwend principe van hoortoestellen. Deze eindigt niet eenmaal men de winkel verlaat. Aan de hand van een analyse-hoortoestel die men direct meekrijgt naar huis, wordt de omgeving waarin de klant zich elke dag bevindt, geanalyseerd. Deze informatie zorgt voor een beter inzicht en een hooroplossing die beter afgestemd wordt op de klant.”

Wat zijn de voordelen van deze samenwerking?

“Het was een grote sprong om als zelfstandige audiologe te beginnen, maar ik ben zeer blij dat ik dit partnerschap kon aangaan met iO.” geeft Margot aan. “De samenwerking is een ideale combinatie tussen oren en ogen.”

“Iemand die hier voor een bril komt, kan nu ontdekken dat je hier ook terecht kan voor hooroplossingen en vice versa. Het is zeker een win-win situatie”, vult Sophie aan. “We versterken elkaar zeker. Margot is zelfstandige en gebruikt ook een zeer persoonlijke aanpak. Dit past hier perfect binnen ons concept. Zo onderscheiden we ons van de rest”, lacht Sophie.

Contact

iO. Hearing
Adolf Buylstraat 35
0468 04 05 12
margot@io-hearing.be
www.io-hearing.be

iO.Sophie

Adolf Buylstraat 35
059 23 85 63
oostende@io-online.be
www.io-online.be/opticians/oostende

Team @ work: iO.Sophie & iO.Hearing
Team @ work: iO.Sophie & iO.Hearing
Team @ work: iO.Sophie & iO.Hearing
Team @ work: iO.Sophie & iO.Hearing
Team @ work: iO.Sophie & iO.Hearing
Team @ work: iO.Sophie & iO.Hearing
Team @ work: iO.Sophie & iO.Hearing