Update Oostendebon voor handelaars

Vanaf half december krijgen alle Oostendse gezinnen en tweedeverblijvers een Oostendebon. De bonnen hebben een waarde van minstens 60 euro waarmee betaald kan worden bij lokale handelaars. Op die manier wil Stad Oostende de lokale economie ondersteunen. Hieronder vind je extra informatie voor handelaars die deelnemen aan deze Oostendebon.

Oostendebon langer geldig

Half december wordt de Oostendebon per post verstuurd naar alle Oostendse gezinnen en tweedeverblijvers. Die kunnen ze bij de deelnemende lokale handelaars besteden tot en met 30 april 2021.

Oorspronkelijk zouden de bonnen geldig zijn tot eind februari, maar dat werd beslist op een moment dat alle handelszaken nog geopend waren. Omdat de Oostendebon in het leven geroepen is om zuurstof te geven aan de volledige lokale economie, besliste Stad Oostende om de geldigheidsduur te verlengen. Zo kunnen ook horecazaken of contactberoepen hopelijk na nieuwjaar nog profiteren van klanten die hun Oostendebon gebruiken.

Registratie op de app

Stad Oostende werkt voor de Oostendebon met de gratis Cirklo-app van Belfius, die zorgt voor een veilige en vlotte transactie. Alle deelnemende handelaars hebben een persoonlijke toegang gekregen tot de app om de Oostendebonnen in te scannen.

De applicatie kan je bereiken vanop elke webbrowser op jouw toestel. Je hoeft dus niks te downloaden in de App Store of Play Store.​

Hoe doe je dit:

1) open je internet browser op je toestel

2) surf naar https://merchant.cirklo.io

3) registreer of log in in jouw stad/gemeente

4) je kan nu bonnen aanvaarden

Als je deze webpagina als 'tegeltje' op jouw homescherm wilt krijgen, kan je de stappen volgen die in onderstaande Youtube filmpjes worden uitgelegd:

Android: https://youtu.be/Om1U8cXm0gM

iOS: https://youtu.be/WHkHPUFpKTo

Mocht je problemen ondervinden om te registreren als handelaar, kan je dit via deze link doen: https://merchant.cirklo.io/auth/signup

Bij verdere vragen kan je mailen naar support@cirklo-light.freshdesk.com

Nog niet ingeschreven?

Wil je alsnog deelnemen aan deze Oostendebon als handelaar? Later instappen kan nog tot 15 januari 2021.

Alle lokale ondernemingen met een fysieke vestiging in Oostende en commerciële hoofdactiviteit in de detailhandel, horeca en dienstverlening, kunnen deelnemen aan de Oostendebon. Voor meer info en om in te schrijven kunnen handelaars terecht op https://oca.page.link/RegistrationCirklo.

Affiche

Download en print de affiche en hang hem op een zichtbare plaats in je winkel en/of voor je raam. Zo weten klanten meteen dat ze hun Oostendebon bij jou kunnen besteden.

BijlageGrootte
PDF-pictogram oostendebon_affiche_einddatuma3.pdf236.19 KB

Alle informatie over de Oostendebon

vind je hier