15 bedrijven zoeken nieuwe werknemers op jobbeurs in luchthaven

Jobbeurs

Op donderdag 16 maart ging voor de tweede keer een jobbeurs in de Luchthaven Oostende-Brugge door. In samenwerking met het Economisch Huis Oostende en de VDAB gingen 15 bedrijven die actief zijn op de luchthaven op zoek naar nieuwe medewerkers.


Donderdag 16 maart zette de Luchthaven Oostende-Brugge in samenwerking met het Economisch Huis Oostende en de VDAB hun deuren opnieuw open voor werkzoekenden. 15 bedrijven stelden er in de vertrekhal van de luchthaven hun méér dan 50 vacatures voor. Heel wat werkzoekenden brachten een bezoek aan de beurs en maakten er kennis met de bedrijven actief in de luchtvaartsector. Filip Roelandt, algemeen directeur van het Economisch Huis Oostende: “Oostende heeft een sterke luchthavencommunity en zoekt heel wat verschillende profielen om die nog meer te versterken.” 


“Via deze jobbeurs hopen we opnieuw Oostendse werkzoekenden te matchen met de openstaande vacatures van bedrijven op de luchthaven. Bovendien komen er dit jaar nog enkele jobbeurzen aan waar elke doelgroep een job kan vinden die op zijn/haar lijf geschreven staat”, zegt schepen van Ondernemen Charlotte Verkeyn. 

Zo waren er op deze jobbeurs op de luchthaven vacatures voor bagagemedewerker, beveiligingsagent, ingenieur, horecamedewerker, administratief medewerker, etc. te vinden.


Nog vragen, opmerkingen of suggesties?

Contacteer ons via info@economischhuis.be, 059 24 23 00 of maak een afspraak.


Maak een afspraak