Eerste editie van de Ostend Fashion Fair met glamoureuze catwalks, zomers drinks en heerlijke bites

Ondernemen Retail Shopping

Oostende is dé Shoppingstad aan Zee. Tijdens het hemelvaartweekend pakt Oostende voor het eerst uit met de Ostend Fashion Fair. Op vrijdag 10 mei kunnen shoppers genieten van glamoureuze modeshows gehost door Tiany Kiriloff en worden ze met zomerse drinks, heerlijke bites en leuke attenties extra in de watten gelegd.


Het nieuwe evenement “Ostend Fashion Fair” is dé gelegenheid om op zoek te gaan naar de nieuwste trends en tegelijkertijd te genieten van een gezellige sfeer in de stad. Tal van winkels bieden mooie kortingen aan en zorgen voor unieke attenties.

Modeshows

Shoppers kunnen tijdens de Ostend Fashion Fair om 14 uur en 16 uur genieten van een glamoureuze modeshow, gehost door gerenommeerde fashionista Tiany Kiriloff. 

Voor het eerst wordt de site in de Lijnbaanstraat, middenin het handelscentrum van de stad, omgetoverd tot het fashion walhalla. Hier zullen meer dan 20 deelnemende handelszaken hun nieuwste collecties presenteren, begeleid door een live DJ-set. Fashionistas kunnen de nieuwste trends spotten op de catwalk terwijl ze genieten van zomerse drankjes en heerlijke bites verzorgd door AMY MARY, Histoires d’O, Mac Moules, Nica en Oesterput. Na de modeshows kunnen shoppers hun favoriete catwalk-outfits scoren in de deelnemende winkels.

Burgemeester Bart Tommelein: “De Ostend Fashion Fair is een nieuw evenement tijdens het Hemelvaartweekend. Hiermee zorgen we voor extra beleving in ons stadscentrum. Iedereen is van harte welkom voor een hapje en drankje, zowel onze inwoners, tweedeverblijvers als bezoekers.” 

Animatie in de winkelstraten

Vanaf de middag kunnen bezoekers zich niet alleen vergapen aan de nieuwste modetrends, maar ook genieten van heel wat animatie in de winkelstraten. Kleurrijke straatartiesten zorgen voor sfeer en verrassende acts entertainen de passanten. Zo is de Ostend Fashion Fair niet alleen een modebeleving, maar ook een gezellige uitstap voor het hele gezin. 

Goodiebags

Geïnteresseerden kunnen zich op voorhand via www.visitoostende.be/nl/ostend-fashion-fair registreren voor het scoren van een exclusieve goodiebag gevuld met verrassingen voorzien door lokale handelaars. De eerste 500 enthousiastelingen kunnen op vrijdag 10 mei hun goodiebag ophalen tijdens de Ostend Fashion Fair. 

Samenwerking Toerisme Oostende vzw, Economisch Huis Oostende en vzw Centrummanagement 

Het initiatief voor de Ostend Fashion Fair gaat uit van de vzw Centrummanagement in samenwerking met Toerisme Oostende vzw en het Economisch Huis Oostende. Dat blijkt een goede match te zijn. “De nieuwe Ostend Shopping Fair brengt een frisse wind in de Oostendse winkelscene en verbindt lokale ondernemers. Het is een prima initiatief dat zowel onze handelaars als de horeca ten goede komt en het illustreert de harmonie tussen winkelen en gastronomie in onze stad.”, aldus Schepen van Ondernemen Charlotte Verkeyn.

Een overzicht van alle deelnemende handelszaken en activiteiten op www.visitoostende.be

Nog vragen, opmerkingen of suggesties?

Contacteer ons via info@economischhuis.be, 059 24 23 00 of maak een afspraak.


Maak een afspraak