Grote jobbeurs in Diaz Arena op 7 mei

Jobbeurs Tewerkstelling

In Oostende zijn meer dan 3800 openstaande vacatures. Om die vacatures in te vullen, organiseren jobevents.be, Economisch Huis Oostende en VDAB op 7 mei een jobbeurs in de Diaz Arena. Bijna 50 bedrijven ontvangen er geïnteresseerde kandidaten.


Op dinsdag 7 mei organiseert jobevents.be in samenwerking met Economisch Huis Oostende en VDAB een grote jobbeurs in de Diaz Arena van KV Oostende. Er zullen maar liefst 48 bedrijven uit verschillende sectoren deelnemen. Allemaal zijn ze op zoek naar nieuwe werknemers. 


Schepen van Ondernemen Charlotte Verkeyn benadrukt het belang van dergelijke jobbeurzen: “Met deze jobbeurs trekken we steeds een heel breed publiek met verschillende profielen en interesses aan. Werkzoekenden krijgen de kans om belangrijke spelers op de jobmarkt in onze regio te leren kennen en direct te solliciteren voor een openstaande vacature.”


In Oostende en omgeving blijkt het vinden van geschikt personeel een uitdaging voor vele bedrijven. Het aantal werkzoekenden ligt op vandaag op meer dan 3800. Het Economisch Huis Oostende speelt een cruciale rol in het matchen van werkgevers en toekomstige werknemers, en ondersteunt bedrijven bij hun zoektocht naar geschikt personeel.


Algemeen directeur van het Economisch Huis Oostende Filip Roelandt: “We laten het brede publiek graag kennis maken met de jobs in eigen streek. Op die manier ondersteunen we onze bedrijven uit diverse sectoren actief in Oostende. Reken op een sterke aanwezigheid van voedingsbedrijven, scholen, retailers, bouwondernemingen, interimkantoren en overheidsdiensten. Dit levert unieke jobmogelijkheden op.”


Geïnteresseerd? De jobbeurs op 7 mei gaat door tussen 13.00 en 16.30 uur in de Diaz Arena (Leopold Van Tyghemlaan 62, 8400 Oostende). Inschrijven op voorhand is niet nodig en toegang is gratis. 

Alle info is te vinden op www.jobevents.be/Oostende/Oostende 


Standhouders
Nog vragen, opmerkingen of suggesties?

Contacteer ons via info@economischhuis.be, 059 24 23 00 of maak een afspraak.


Maak een afspraak