Ruim 1500 nominaties voor de Oostende Awards

Ondernemen

De nominatiecampagne van de Oostende Awards is na twee maanden afgesloten. Met een recordaantal van 1575 nominaties, is deze editie nu al diverser dan ooit. De uitreiking van de awards vindt plaats op 2 oktober in het Kursaal. In de eerste helft van augustus worden de genomineerden bekend gemaakt.


Tijdens de zomermaanden buigt de professionele jury, bestaande uit onafhankelijke experts van buiten Oostende, zich over de nominaties om binnen elke categorie vijf genomineerden te selecteren. De genomineerden worden bekend gemaakt midden augustus.

Dit jaar zijn er zes verschillende awards: bedrijf van het jaar, mooiste renovatie en nieuwbouw, starter van het jaar, horecazaak van het jaar, handelaar van het jaar en de Oostendse ondernemer van het jaar. De jury zet alle laureaten in de kijker op de gala-avond op maandag 2 oktober in het Kursaal Oostende. Er is ook een publieksprijs; de award voor Oostendse ondernemer van het jaar wordt tijdens het galadiner verkozen door de aanwezigen.

“Alle nominaties zijn mooi verdeeld over de zes verschillende awardcategorieën, we zijn ook trots om te melden dat er 238 verschillende organisaties genomineerd werden. De jury kan zich dus buigen over een heel divers aanbod dat de stad ook reflecteert”, zegt schepen van ondernemen Charlotte Verkeyn.

Tickets voor de gala-avond en binnenkort zijn de genomineerden te vinden via: www.oostendeawards.be 

Nog vragen, opmerkingen of suggesties?

Contacteer ons via info@economischhuis.be, 059 24 23 00 of maak een afspraak.


Maak een afspraak