Winnende ondernemers Oostende Fonkelt bekend

Shopping

Op de nieuwjaarsreceptie van Stad Oostende raakten de winnaars van Oostende Fonkelt, de wedstrijd voor de meest creatieve kerstversiering, bekend. De top drie van de categorie ondernemers ontving er hun cheque van het Economisch Huis Oostende.


De afgelopen kerstperiode vond de tweede editie van de kerstversieringswedstrijd Oostende Fonkelt plaats. Schepen van Ondernemen Charlotte Verkeyn: “Tientallen van onze Oostendse ondernemers versierden opnieuw hun zaak op een creatieve en sfeervolle manier. Ik wil hen allemaal bedanken voor hun enthousiasme.”

Op basis van de stemmen van het publiek en de punten van de jury, die elk voor 50% meetelden, viel een top drie in de prijzen. Die top drie van de ondernemers is Touché Massage & Schoonheid, Mies & Muis en Herenkapper Vic geworden. Zij kwamen creatief uit de hoek en plaatsten producten uit de zaak of zelfgemaakte, gepersonaliseerde versiering aan de gevel of in de etalage.

In aanwezigheid van burgemeester Bart Tommelein en algemeen directeur van het Economisch Huis Oostende Filip Roelandt kregen de ondernemers hun cheque overhandigd op de nieuwjaarsreceptie in de ACEG Wellington Hippodroom.

Touché Massage en Schoonheid stond op de eerste plaats en kreeg een cheque ter waarde van 1.500 euro. Mies en Muis (tweede plaats) en Herenkapper Vic (derde plaats) kregen respectievelijk 1.000 euro en 500 euro van het Economisch Huis Oostende. “De prijs is een extra duwtje in de rug voor de ondernemers, die na de coronapandemie met een energiecrisis te maken kregen en ook dit jaar opnieuw moesten schakelen”, zegt Filip Roelandt, algemeen directeur van het Economisch Huis Oostende.

Burgemeester Bart Tommelein: “De ondernemers lieten, net als de verenigingen en tal van Oostendenaars, onze stad op een creatieve manier fonkelen. We hopen volgend jaar opnieuw op heel wat deelnemers.”

Nog vragen, opmerkingen of suggesties?

Contacteer ons via info@economischhuis.be, 059 24 23 00 of maak een afspraak.


Maak een afspraak