Coworking space


Op zoek naar een werkruimte in Oostende? Denk aan een coworking space: een gedeelde, dynamische werkplek voor professionals in allerlei vakgebieden.


In Oostende zijn er verschillende opties voor coworking spaces die aan diverse behoeften voldoen. Of je nu op zoek bent naar een levendige en stimulerende omgeving, een rustige plek om gefocust te werken, of een flexibele ruimte die aanpasbaar is aan jouw behoeften, deze drie opties in Oostende beloven een inspirerende werkervaring. 

Shoponthaal

Een bruisende coworking space in het centrum van de Stad aan Zee? Tussen twee meetings door snel wat mails checken? Dat kan in het shoponthaal. Reserveren is niet nodig.

Waar?

Shopping Feest- en Cultuurpaleis

Meer info

Sam coworking

Elke dag kunnen 8 mensen bij Sam coworking (onderdeel van interieurwinkel LETT.) komen werken in een inspirerende setting. Via de website kunnen thuiswerkers / freelancers / (lokale) ondernemers / studenten / … hun plaatsje online reserveren.

Waar?

Torhoutsesteenweg 111 8400 Oostende

Meer info

Essy Group Works

Essy Group Works biedt coworking spaces aan. Verhoog er je productiviteit, deel ideeën en bouw mee aan professionele community.

Waar?

Nieuwstraat 8 8400 Oostende

Meer info

Nog vragen, opmerkingen of suggesties?

Contacteer ons via info@economischhuis.be, 059 24 23 00 of maak een afspraak.


Maak een afspraak