Vacature Jobstudent/Vrijwilliger Shoponthaal


Ken je Oostende goed en ben je bekend met het shoppinggebeuren in het centrum van Oostende? Dan ben jij de jobstudent/vrijwilliger die we zoeken!


Functieomschrijving

Het Economisch Huis Oostende zet zich in voor ondernemend Oostende. Enerzijds begeleidt en ondersteunt het Economisch Huis Oostende zowel de bestaande als startende ondernemingen in Oostende maar trekt het ook potentiële investeerders aan om zich in Oostende te vestigen. Anderzijds kunnen bij werkzoekenden en werkenden in het Economisch Huis Oostende terecht voor begeleiding en opleiding om sneller en efficiënter in het werkveld terecht te komen.

Het Shoponthaal is een realisatie van het Economisch Huis Oostende en is ondergebracht in het shoppingcentrum Feest– en Cultuurpaleis, Kapellestraat Oostende. Het Shoponthaal heeft tot doel als infobalie te fungeren voor elke shopper, maar ook ondernemer in het centrum van Oostende. Daarnaast zijn lockers voorzien om de shoppers handenvrij te laten shoppen en is er een borstvoedings– en verversruimte ondergebracht. Daarnaast is er ook een changing place voor mensen met een beperking, een workspace met koffiecorner en een gsmlaadpost.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Klanten/shoppers wegwijs kunnen maken in het shoppinggebeuren in Oostende (voldoende kennis van het                      winkel-en horeca-aanbod in Oostende, zondag open, …)

  • Kennis hebben van andere nuttige punten in Oostende en hun locatie zoals musea, toerismekantoor, tram- en                  bushaltes, station, uitgaansbuurt,..

  • Kennis hebben van de werking van de lockers en van de andere aangeboden faciliteiten in het Shoponthaal (zal              uiteraard toegelicht worden)

Profiel

  • Net voorkomen

  • Klantgerichtheid  

  • Vriendelijk en beleefd

  • Vloeiend algemeen Nederlands spreken

  • Kennis van andere talen (Frans – Engels – Duits) is een pluspunt

Aanbod

Vrijwilligers/jobstudentcontract voor de weekends/schoolvakanties

Plaats Tewerkstelling

Shoponthaal, Shopping Feest- en Cultuurpaleis

Waar en hoe solliciteren?

Bij interesse graag cv en motivatiebrief sturen naar krista.claeys@economischhuis.be

Nog vragen, opmerkingen of suggesties?

Contacteer ons via info@economischhuis.be, 059 24 23 00 of maak een afspraak.


Maak een afspraak