Nood aan begeleiding naar werk?


Nood aan intensieve begeleiding naar werk? Het Economisch Huis Oostende is een partner van VDAB voor dit begeleidingsproject.


         

Het Economisch Huis biedt intensieve begeleiding naar werk, waarbij we op maat ondersteuning bieden en helpen de job te vinden die bij jou past. Ons ervaren team van coaches staat klaar om je in contact te brengen met de werkgevers uit de regio, kansen te ontdekken en samen jouw netwerk uit te bouwen. Jouw talenten en vaardigheden staan hierbij centraal. 


Waarom kiezen voor het Economisch Huis Oostende? 

Groot netwerk van werkgevers: het Economisch Huis kent quasi alle werkgevers in de buurt en kan voor jou op zoek gaan naar de ideale match. We brengen je in contact met de werkgever en zorgen dat je je eigen netwerk kan opbouwen. Het opbouwen van waardevolle contacten kan deuren openen naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

Maatwerk voor jouw succes: onze begeleiding is niet één maat past allen. We geloven sterk in het ontwikkelen van een aanpak die volledig is afgestemd op jouw unieke vaardigheden, interesses en doelen. Samen gaan we de zoektocht aan naar de job die bij jou past. 

Resultaten die spreken: onze succesverhalen zijn het bewijs van de effectiviteit van onze benadering. We hebben al heel wat mensen geholpen om hun ideale job te vinden. Jouw succesverhaal kan de volgende zijn!

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking 

We plannen een afspraak in voor een kennismakingsgesprek

 Jouw verhaal

We luisteren naar jouw verhaal en duiden wat we je kunnen bieden. Je kan zelf beslissen of ons aanbod bij je past.

Start traject 

Als je begeleiding wenst, geef je dit door aan VDAB. Je VDAB-bemiddelaar doet het nodige om het traject te starten. 

Intakegesprek 

We starten de begeleiding met een intakegesprek en kijken samen hoe we de ideale job kunnen vinden. We maken samen een plan van aanpak op. 

 Begeleiding

Het traject duurt maximum 12 maanden. In deze periode spreken we regelmatig af en zoeken we samen naar wat je wil en kan, welke jobs bij je passen en hoe we deze job kunnen bekomen.  

Opvolging 

Als je de job van je dromen hebt gevonden, mag je ons nog steeds contacteren om vragen te stellen of ondersteuning te krijgen.  

Het begeleidingsproject is een samenwerking tussen het Economisch Huis Oostende en VDAB om werkzoekenden te begeleiden naar duurzaam werk. Dit gebeurt aan de hand van intensieve tot zeer intensieve begeleiding. Na doorverwijzing van VDAB kan een begeleiding naar werk worden opgestart. 

Maak een afspraak  

Nog vragen, opmerkingen of suggesties?

Contacteer ons via info@economischhuis.be, 059 24 23 00 of maak een afspraak.


Maak een afspraak