06.10 2024

Open Bedrijvendag

Door Voka
Ondernemen

Op zondag 6 oktober gaat de Voka Open Bedrijvendag opnieuw door. Dit is het grootste ééndagsevenement van Vlaanderen. De komende editie is Oostende één van de officiële hotspots in Vlaanderen. Als Economisch Huis Oostende willen we samen met Voka en Stad Oostende op die manier ondernemend Oostende extra in de kijker plaatsen.

Waarom deelnemen aan Open Bedrijvendag?

  • Omdat door tussenkomst van het Economisch Huis Oostende onze stad één van de hotspots in Vlaanderen zal zijn en je daarom als onderneming in Oostende bij deelname een exclusieve hotspotkorting van 10% krijgt.

  • Omdat je als onderneming in de hotspot meer dan ooit in de kijker staat en extra visibiliteit krijgt bij heel wat bezoekers die je anders misschien niet bereikt.

  • Omdat je meesurft op een grote mediacampagne met radio- en televisiespots, advertenties, online banners en een uitgekiende perscampagne. 

  • Omdat je advies en ondersteuning krijgt hoe je dit best aanpakt en je promotiemateriaal toegeleverd krijgt.

Wil je werken aan je employer branding (denk aan je openstaande vacatures!), is er reden tot feest (bijvoorbeeld een opening of jubileum), wil je een bepaald product in de kijker plaatsen, heb je nood aan een positieve boost van je bedrijfsimago of vertel je graag je duurzame verhaal?

Schrijf je dan in en zet je deuren open op de eerste zondag van oktober!

Wie kan deelnemen aan Open Bedrijvendag?

Elke onderneming (starter, kleine, middelgrote en grote ondernemingen uit Oostende) of organisatie, zowel niet Voka-lid als Voka-lid, kan inschrijven.

Wist je trouwens dat je ook DIGITAAL je deuren kan openen en deel kan uitmaken van de hotspot?

Meer info

MIEKE AMPE 
Business Relationship Manager
M 0478 97 05 41  
mieke@openbedrijvendag.be

Alle info

Interesse? Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke offerte aan!


Details

Datum en tijdstip
6 oktober 2024 - 08:00
tot 18:00
Locatie
Oostende