26.10 2023
Oostende

Open Coffee NSAC

-
Afgelopen event
Door Economisch Huis Oostende vzw
Netwerken

Wil je als ondernemer nieuwe contacten leggen of je collega-ondernemers wat beter leren kennen? Kom naar de Open Coffee netwerkevenementen!

Als Oostendse ondernemer kan je rekenen op het Economisch Huis Oostende als jouw rots in de branding. We beseffen als geen ander dat netwerking voor jou als ondernemer een essentieel onderdeel is van jouw bedrijfsvoering. Daarom organiseren we samen met enkele partners het Open Coffee netwerk.
 
Wat mag je verwachten?
  • Een informeel netwerk met steeds een 30-tal aanwezige collega-ondernemers uit de Oostendse regio
  • Een unieke locatie met een inspirerende gastheer of -vrouw
  • Een korte speeddating opdat je snel de volledige groep leert kennen en zo jouw ideale                                  gesprekspartners kunt bepalen
  • Een vroege start (8u) en stipt einde (10u) om zo jouw werkdag maximaal te vrijwaren

Wil je op een aangename manier professionele relaties leggen en onderhouden? Schrijf je dan in voor de Open Coffee netwerksessie. Het aantal aanwezigen is beperkt, we hanteren het first come, first served principe. Inschrijven kan via onderstaand formulier. We kijken er naar uit om ook jou te mogen ontvangen!

Programma: 

NSAC is een VIP-terminal op de internationale luchthaven van Oostende-Brugge. We zijn verantwoordelijk voor een derde van de luchthaven, met name apron 3. Onze voornaamste dienstverlening is het afhandelen van privéjets. Naast deze service bieden we ook de mogelijkheid om bij ons te charteren. Dit proces verloopt eenvoudig: u laat ons weten wat uw bestemming is en via ons netwerk van de beste operators op Europees niveau regelen we alles voor u.

Dit jaar zijn we verheugd om het Open Coffee-evenement van het Economisch Huis te verwelkomen. We hechten veel waarde aan onze sterke band met lokale ondernemers, en het behouden en versterken van deze band is voor ons van cruciaal belang. We geloven sterk in groeien door gezonde samenwerking.

  • 8u: Ontvangst 
  • 8u10: Verwelkoming door Filip Roelandt
  • 8u15: Korte presentatie/uitleg door NSAC 
  • 8u30: Start geleide bezoeken in de jet hangaar 
  • 9u: start netwerkmoment
Met dank aan onze partners:
Details

Datum en tijdstip
26 oktober 2023 - 08:00
tot 10:00
Locatie
NSAC Nieuwpoortsesteenweg 943
8400 Oostende