Centrummanagement

Het Oostendse shoppinggebeuren versterken en promoten

Centrummanagement

Centrummanagement

Oprichting en samenstelling

Voor de oprichting van de nieuwe vzw Centrummanagement sloegen Unizo en de zes handelzones in het centrum (Kapellestraat, Wittenonnenstraat, Adolf Buylstraat, Monaco/Leopold II-laan/Van Iseghemlaan, Groentenmarkt/Mijnplein en de Christinastraat) de handen in elkaar met het Economisch Huis Oostende.

Het dagelijks bestuur van de vzw bestaat uit de voorzitters van de zes handelszones, een vertegenwoordiger van Unizo, drie eigenaars van handelspanden in het centrumgebied en de centrummanager. Deze functie wordt ingevuld door Ilse Snick van het Economisch Huis Oostende. Toerisme Oostende en het Economisch Huis vaardigen met Vincent Drouard en Gunther Vanpraet elk een deskundige af, zonder stemrecht.

Werkingsmiddelen

De nieuwe VZW Centrummanagement wil vooral het Oostendse shoppinggebeuren versterken en promoten. Het lidmaatschap voor alle handelaars uit het doelgebied in Oostende is gratis. De VZW Centrummanagement wordt gesubsidieerd door een subsidie van 80.000 euro door het Economisch Huis Oostende. Ook voor de andere handelskernen in Oostende voorziet het Economisch Huis in ondersteuning van acties die het handelsapparaat versterken.

Volg en like ons op Facebook!

Centrummanagement
Centrummanagement
Centrummanagement

Een vraag voor de centrummanager?

Contacteer Ilse