Freya Products

Thuiszorgwebshop

Nicolas Vandermarliere en David Lebbe richten zich met hun nieuwe webshop www.thuiszorgwebshop.be tot senioren die graag nog enkele jaren thuis blijven wonen, maar hier en daar wel kampen met enkele kwaaltjes waar in principe makkelijk een oplossing voor kan worden voorzien.

Ze kwamen op het idee om deze webshop op te starten vanuit hun eigen persoonlijke ervaring. “We merkten allebei dat onze grootouders hier en daar wel wat hulpmiddelen konden gebruiken zodat ze op een veilige manier zelfstandig thuis konden blijven wonen”, vertelt Nicolas. “In woonzorgcentra zijn er veel zaken voorzien die thuis op het eerste gezicht misschien niet meteen mogelijk zijn. “We zjin gestart met het idee van de opstaprollator van ons eigen merk Freya Products. Van daaruit is ons idee verder gegroeid naar een echte webshop met tal van hulpmiddelen. “We werken samen met experten zodat we in elke categorie het beste product kunnen aanbieden”

“De webshop is er niet enkel voor de senioren zelf, maar ook kinderen en kleinkinderen vinden de weg ernaar toe om hun familie te kunnen helpen”, gaat David verder. “De webshop helpt zeker om senioren langer thuis te laten wonen. Het geeft een gezicht aan hulpmiddelen waarvan de senioren of hun familie misschien niet eens wisten dat ze bestonden. Ook woonzorgcentra kunnen een aankoop doen op de website.”
De webshop biedt heel wat voordelen volgens de oprichters. “Als je vandaag bestelt, doen we ons uiterste best om de volgende dag al te leveren. Daarnaast is er een groot gebruiksgemak en een heel uitgebreid aanbod aan hulpmiddelen. Voor elke kamer in huis zijn er producten te vinden waarmee je aanpassingen kan doen.” Nicolas en David benadrukken ook het belang van de experten waar
ze mee samenwerken. “Er worden duizenden producten getest zodat we steeds het beste product in elke categorie kunnen kiezen.” Nicolas en David hebben specifiek gekozen voor een webshop om de prijzen zo laag mogelijk te houden. “Wij krijgen op die manier niet te maken met de vaste kosten waar een fysieke winkel wel moet aan denken. Met onze webshop kunnen we senioren voorzien van het juiste product aan de juiste prijs”, besluiten ze.

Vacature:

- Junior Content Marketing Specialist

Thuiszorgwebshop
Thuiszorgwebshop

Wenst u meer info over Freya Products?

Ga naar de website