Olga en Familiehulp: een perfecte match!

Olga en Familiehulp: een perfecte match!

05/04/2019 - 14:45

Olga en Familiehulp: een perfecte match! Olga en Familiehulp: een perfecte match!

Olga en Familiehulp: een perfecte match!

Olga (34) werkt sinds september vorig jaar als huishoudhulp bij Familiehulp en werkt er nog altijd met plezier: “Ik ga bij mensen thuis poetsen die het huishouden zelf niet kunnen doen, omdat ze bijvoorbeeld niet meer mobiel zijn, het te druk hebben of aan het revalideren zijn. Het is heel fijn te weten dat ik mensen hun leven een klein beetje gemakkelijker maak door bepaalde huishoudelijke taken uit te voeren.”

Ze solliciteerde voor deze functie met de hulp van haar trajectcoach en na een positief sollicitatiegesprek kon ze al snel starten. In Griekenland werkte ze vooral in hotels, maar in België kon ze nog niet aan de slag in de horeca omdat ze ook nog Nederlands wil leren. “Deze job is ideaal voor mij, want mijn werkschema is aangepast aan mijn lesrooster. Ik vind het heel belangrijk om de taal goed te kunnen en ik heb dus nog wat les nodig”, vertelt Olga.

Familiehulp ondersteunt hun werknemers waar ze kunnen. “Het contact met de medewerkers verloopt zeer goed. Naast de planners heb ik nog een coach waar ik bij terecht kan als ik een probleem heb,” zegt ze. Bij haar start kreeg ze tevens een korte opleiding over de verschillende producten en hoe ze ergonomisch moet werken. “Ik voel mij echt goed bij Familiehulp en ben heel trots op mijn job,” besluit ze.

Voor meer informatie over Familiehulp, kunt u terecht op hun website: https://www.familiehulp.be/