Economisch huis oostende stimuleert om lokaal (online) te kopen

Economisch huis oostende stimuleert om lokaal (online) te kopen

01/05/2020 - 14:23

Economisch Huis Oostende stimuleert om lokaal (online) te kopen

‘Zeg het haar met een boeketje Oostende!’

Moederdag staat voor de deur, dé dag bij uitstek om alle mama’s eens extra te verwennen. En hoe kan dit beter dan met een cadeautje van eigen bodem? Want ook in coronatijden moet deze dag een echte feestdag worden.

Via deze campagne en onder het motto #ikkoopinoostende wil het Economisch Huis alle ondernemers die in deze periode hun uiterste best doen om creatief te ondernemen extra in de kijker zetten. “Door het campagnebeeld te verspreiden bij lokale handelaars over gans Oostende, trachten we de inwoners van de stad aan te zetten om lokaal te kopen”, klinkt het bij het Economisch Huis.

Voorzitter van het Economisch Huis en schepen van Ondernemen, Charlotte Verkeyn aan het woord: “Nu meer dan ooit hebben de lokale ondernemers de steun van de consument nodig, zodat ook zij deze crisis doorkomen. Met het Economisch Huis proberen we hen daarin op zo veel mogelijk vlakken te ondersteunen. Ik ben dan ook trots om onze nieuwe campagne #ikkoopinoostende officieel te introduceren en aan te kondigen dat er nog talrijke acties zullen volgen die onze lokale economie kunnen ondersteunen.”

Met #ikkoopinoostende, wil het Economisch Huis een nieuw begrip introduceren dat verder gaat dan Moederdag. “We willen consumenten aanmoedigen om niet alleen op Moederdag, maar elke dag veilig in Oostende te shoppen en online bij Oostendse winkels te kopen”, vult schepen Verkeyn aan.

Voor de eerste foto’s met het campagnebeeld gingen we alvast langs bij enkele ondernemers die nu creatief ondernemen:

  1. De Papaver – levert bloemen aan huis
  2. LUV Oostende – heeft een uitgebreide webshop en levert aan huis
  3. Design Oostende – heeft een uitgebreide webshop en levert aan huis
BijlageGrootte
PDF-pictogram persbericht_moederdagactie.pdf332.9 KB
Economisch huis oostende stimuleert om lokaal (online) te kopen