Oostende2Work 2.0 gaat officieel van start

Oostende2Work 2.0 gaat officieel van start

31/01/2020 - 16:28

Oostende2Work gaat officieel van startOostende2Work gaat officieel van startOostende2Work gaat officieel van startOostende2Work gaat officieel van startOostende2Work gaat officieel van start

Vanaf januari 2020 hebben we, met dank aan goedgekeurd ESF-dossier, de kans om in Oostende extra inspanningen te leveren wat betreft de begeleiding en activering van (NEET-)jongeren (Not in Education, Employment or Training) richting de arbeidsmarkt. Het Economisch Huis - samen met VDAB, OCMW, Arktos...- zal de komende jaren trajecten aanbieden om jongeren op te sporen, alle kansen te bieden op ontplooiing en stappen te zetten richting werk. We willen hierbij ook inzetten op het sensibiliseren van werkgevers.

Donderdag 30 januari vond de Kick-Off van het project plaats met een infomoment voor de toeleidingspartners. Tal van organisaties die dagdagelijks werken met jongeren die even de weg niet meer vinden, waren vertegenwoordigd. Met verenigde krachten kunnen we het verschil maken om deze jongeren tot bij de gepaste begeleiding te brengen, tijdens maar zeker ook na hun schoolcarrière.