Team @ work: LUV & Mrs Bouquet

‘Samen zetten we de bruid in de bloemetjes’

Over LUV Oostende

Bij LUV Oostende vind je naast dagelijkse kledingcollecties ook een betaalbare bruidscollectie met prachtige bruidsjurken. Bo besliste om met LUV te starten nadat ze zelf in het huwelijksbootje stapte en merkte dat betaalbare bruidskledij niet makkelijk te vinden was. “Als je dan verkiest om twee bruidsjurken te dragen, bijvoorbeeld als je trouwt voor de wet en dan voor het feest zelf, kan het snel oplopen”, vertelt Bo. Daarom is ze op zoek gegaan naar betaalbare bruidsmode. Natuurlijk kon feestelijke kleding voor de gasten en de bruidsmeisjes niet ontbreken, evenals de gepaste accessoires. En zo ontstond LUV.

“Bij LUV vind je niet alleen een betaalbare bruidscollectie maar ook dagelijkse kleding. Dit is een mix die je nog niet vaak ziet in één boetiek. Maar net dat vind ik leuk. Op die manier kan ik de trends op de voet volgen en kan ik meer afwisseling bieden in mijn verschillende collecties”, aldus Bo.

Over de samenwerking

LUV werkt samen met Dominique Maes van Mrs Bouquet (de moeder van Bo) wat de fleurige accessoires en bloemen voor de bruid betreft. Mrs Bouquet biedt op haar webshop allerlei bloemenarrangementen aan. Je kan er bijvoorbeeld wekelijks verse boeketten bestellen die gratis bij je thuis geleverd worden of je kan er terecht voor een bloemenassortiment voor de decoratie van een feest of event. Vooral voor huwelijksfeesten werkt ze samen met LUV.

“Toen ik zelf voor mijn huwelijksfeest op zoek ging naar een jurk, bijpassende accessoires, een bruidsboeket en bloemen als decoratie besefte ik dat één totaalpakket wel handig zou zijn. Ik wilde dit allemaal in mijn boetiek kunnen aanbieden. Daarom ben ik de samenwerking met Mrs Bouquet aangegaan. Zo kan ik alles op elkaar afstemmen en hoeft de bruid zich geen zorgen meer te maken”, zegt Bo.

“Zo vind je bij LUV bijvoorbeeld leuke haarkammetjes met droogbloemen of kan ik op aanvraag een mooi bloemstuk maken voor het kapsel van de bruid. Deze laat ik dan accorderen met haar bruidsboeket zodat één mooi geheel ontstaat.”, vertelt Dominique.

Wat zijn de voordelen van deze samenwerking?

“Het is een leuke wisselwerking waarbij mijn klanten op die manier bij LUV terechtkomen maar ook omgekeerd. Een toekomstige bruid die haar bruidsjurk bij LUV aankoopt, zal via LUV ook Mrs Bouquet leren kennen en wie weet klant worden”, zegt Dominique enthousiast.

“Zo hebben we samen al een paar trouwfeesten gedaan. Ik zorgde voor de outfits en mijn moeder voor de fleurige accessoires en het bruidsboeket”, zegt Bo. “De goedkeurende glimlach op het gezicht van de bruid zien verschijnen, dit blijft voor ons een echt kippenvelmoment.”

Contact

LUV
Kursaal Oosthelling 10 0b
059 42 69 18
hello@luvshop.be
www.luvshop.be

Mrs Bouquet
hello@mrsbouquet.be
www.mrsbouquet.be

Team @ work: LUV & Mrs Bouquet
Team @ work: LUV & Mrs Bouquet
Team @ work: LUV & Mrs Bouquet
Team @ work: LUV & Mrs Bouquet
Team @ work: LUV & Mrs Bouquet
Team @ work: LUV & Mrs Bouquet
Team @ work: LUV & Mrs Bouquet
Team @ work: LUV & Mrs Bouquet
Team @ work: LUV & Mrs Bouquet